توسط ابطحی و عطریانفر افشاء شد :
توسط ابطحی و عطریانفر افشاء شد :
خیانت بزرگ سران اصلاح طلب به کشور و ملت ایران
عضو مجمع روحانیون مبارز در دفاعیات خود در دادگاه به تلاش اصلاح طلبان برای محدود کردن رهبری، القای تقلب برای گسترش دامنه آشوب، هم قسم شدن هاشمی، خاتمی و موسوی و قصد هاشمی برای انتقام گیری از رهبری و رئیس جمهور اعتراف کرد.
به گزارش فارس محمدعلی ابطحی عضو مجمع روحانیون مبارز و رئیس دفتر خاتمی در زمان ریاست جمهوری، که اخیرا بازداشت شده بود در اولین جلسه رسیدگی به جرائم متهمان سیاسی حوادث بعد از انتخابات که صبح روز شنبه برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به کیفرخواستی که از سوی معاون دادستان تهران در ابتدای جلسه بیان شد، گفت: همه صحبت هایی که معاون دادستان مطرح کرد، بنده قبول داشتم اما مسائلی را باید مطرح کنم.
وی افزود: چند نفر از دوستان مسائلی را در خصوص اصل مسئله انتخابات مطرح کردند، انتخابات واقعا فوق العاده بود 40میلیون نفر مسئله ای نبود که بتوان از کنار آن به راحتی گذشت.
عضو مجمع روحانیون مبارز تصریح کرد: بنده شخصا از معدود کسانی بودم که در موضوع انتخابات با حضور موسوی موافق نبودم. سال 84 که وی برای حضور در انتخابات مطرح شده بود، بنده مخالفت کردم چرا که این مقطعی که وی در سیستم حکومتی حضور نداشت، می توانست توهماتی برای موسوی ایجاد کند که این توهمات به کشور آسیب می زد.
حرکت اصلاح طلبان برای محدودکردن رهبری و مردم
ابطحی ادامه داد: انتخابات دور دهم، انتخابات متفاوتی بود و شاید انتخاباتی بود که دو تا سه سال برای آن کار شده بود و تصور می کنم که اصلاح طلبان پس از شکست در سه انتخابات برای به نوعی محدود کردن مقام معظم رهبری و اعتقادات مردم حرکت کردند.
وی خاطرنشان کرد: بنده اعتراف می کنم که بخش عمده ای از سفرهای خاتمی به عنوان سفرهای تبلیغی بود که این سفرها بتواند توجهات را معطوف به وی کرده و خاتمی را به عنوان تنها شانس پیروزی در انتخابات ایران مطرح کنند.
تقلب اسم رمزی برای آشوب ها بود
عضو مجمع روحانیون مبارز در ادامه تاکید کرد: اصلی ترین اتفاقی که در این انتخابات افتاد و البته در طول برگزاری، قبل و بعد از انتخابات هم مطرح بود، مسئله تقلب است. بنده البته جایی مطرح کردم که تقلب یک اسم رمز آشوب شده است که در آن لشکرسازی برای تقلب وجود داشت و تمرین پهن شدن مردم هم در خیابان ها هم در آن موجود بود.
وی افزود: تمرین نگه داشتن گسترده مردم در خیابان ها در چارچوب تقلب بود که می توانست معنا پیدا کند.
ابطحی اظهار داشت: آنچه که معاون دادستان به عنوان انقلاب رنگی یا مخملی عنوان کردند بنده فکر می کنم ظرفیت آن در کشور وجود داشت البته نمی دانم که نیت آن واقعا وجود داشته یا نه ولی اگر این ظرفیت در کشور ضعیف تری موجود بود، موفق می شد و در خصوص رسانه هم باید گفت که رنگ سبز بیشتر تبدیل به یک رسانه شده بود.
وی گفت: اینکه هنوز نتایج انتخابات مشخص نشده و موسوی خود را به عنوان رئیس جمهور ایران معرفی می کند و البته خاتمی هم در این بین به وی تبریک می گوید نشان دهنده نوعی تفاوت دیدگاه در بحث تقلب است.
عضو مجمع روحانیون مبارز در ادامه افزود: تقلب واقعا در ایران وجود نداشت چرا که در انتخابات سال 84 وقتی فاصله کروبی و احمدی نژاد کمتر از نیم میلیون بود، وزارت کشور خاتمی نپذیرفت که کلمه تقلب مطرح شود لذا کروبی تخلف در انتخابات را مطرح می کرد و بنده تعجب می کنم که در این انتخابات با وجود اختلاف 11میلیونی چگونه بحث تقلب پذیرفته می شود. این در حالی است که همانهایی که 500 هزار اختلاف را تقلب نمی خواندند، امروز 11میلیون فاصله را تقلب می خوانند.
ابطحی اضافه کرد: همه ما در مصاحبه های مختلفی گفته بودیم که در بدترین شرایط بین یک تا دو میلیون بیشتر امکان تقلب وجود ندارد. فلذا می گفتیم که اگر بتوانیم از این میزان عبور کنیم کاندیدای ما در انتخابات پیروز می شود؛ واقعا ما اصلاح طلبان در بسیاری از موارد صداهایی را که باید می شنیدیم، نمی شنیدیم یا صدای همه را نمی شنیدیم و در واقع صداهای جامعه متوسط به بالا را می شنیدیم و در واقع این توهم، توهم بزرگی بود که موسوی پیدا کرده و احساس می کرد که تقلب 11میلیونی امکانپذیر است.
موسوی دچار توهم است
ابطحی در ادامه سخنان خود در جلسه علنی دادگاه رسیدگی به جرایم پس از انتخابات گفت: زمانی که قرار بود موسوی مدارک مربوط به بحث تقلب در انتخابات را مطرح کند به خاطر دارم در جلسه مجمع روحانیون مبارز وقتی بحث ارائه مدارک تقلب در انتخابات مطرح شد یکی از دوستان وزیر کشور هم بود گفت همه این مدارک اگر جمع شود و درست باشد 700 هزار رأی بیشتر نمی شود. بنده وقتی از موسوی به عنوان هندوانه سربسته یاد کردم به خاطر همین توهمات بود که در موسوی وجود داشت که وی امکان تقلب 11 میلیونی را امکان پذیر می دانست. وی افزود: پس از انتخابات در جلسه مشترکی هاشمی رفسنجانی، موسوی و خاتمی با هم همقسم شدند که پشت یکدیگر را خالی نکنند و بنده نمی دانم که این تنها نگذاشتن و یاری کردن یکدیگر پس از 11 میلیون فاصله برای چه بود.
همراهی خاتمی با موسوی خائنانه بود
عضو مجمع روحانیون مبارز تصریح کرد: شاید خاتمی دلیل خود را داشت، موسوی شاید کشور را نمی شناخت ولی خاتمی با همه ارادتی که به وی دارم اتفاقاً برعکس همه مسائل را می دانست، توانایی و اقتدار مقام معظم رهبری را می شناخت اما به خاطر اتفاقات موسوی را همراهی کرد که این همراهی خائنانه بود.
ابطحی اضافه کرد: هاشمی در ذهن خود قصد انتقام از احمدی نژاد و مقام معظم رهبری را داشت؛ این ها همه مسائلی بود که در ذهن موسوی به عنوان توهم همراهی شکل گرفته بود.
وی با اشاره به نقش مجمع روحانیون مبارز خاطرنشان کرد: واقعاً مجمع روحانیون منتسب به امام و انقلاب بود لذا حداقل باید این انتساب را نگه می داشت.
خیانت به تاریخ و فرهنگ ایران
عضو مجمع روحانیون مبارز تصریح کرد: بنده خودم را نیروی اصلاح طلب می دانم؛ لذا می گویم که خاتمی حق نداشت ظرفیت اصلاحات را به پای موسوی بریزد حتی موسوی هم این ظرفیت را نداشت. البته بنده طرفدار ریاست جمهوری احمدی نژاد نبودم ولی زمانی که 11 میلیون در انتخابات فاصله ایجاد شد به عنوان کسی که طرفدار مردم سالاری هستم این مسئله را نپذیرفتم و با این موضوع جلوی فضای رشد مدنی را گرفته و به فرهنگ و تاریخ ایران خیانت کرده ام. ولی اگر به جای پیام به موسوی به احمدی نژاد تبریک می گفتیم بهترین وضعیت را امروز در تاریخ ایران دارا بودیم.
ابطحی با اشاره به حضور خود در برخی راهپیمایی های غیرقانونی خیابانی تأکید کرد: کار بدی کردم که در راه پیمایی ها شرکت کردم ولی کروبی به بنده گفت که ما با این رأی کم نمی توانیم مردم را به خیابان ها دعوت کنیم. ولی خود برویم تا به نوعی اعتراضمان را نشان بدهیم.
وی اظهار داشت: موسوی به کروبی پیغام داده بود که من چیزی برای از دست دادن ندارم. موسوی اگر چه چیزی برای از دست دادن نداشت ولی با توجه به رأی 13 میلیونی با این پیگیری آشوب ها خیلی چیزها را از دست داد و ما افتخار این حضور 40 میلیونی را از دست داده و آنرا خدشه دار کردیم ما می توانستم در دنیا بهتر از این باشیم.
عضو مجمع روحانیون مبارز ادامه داد: موسوی در بسیاری از موارد می گفت ما طرفدار مردم مسلمان هستیم. این درحالی است که این آشوب ها دلبستگی های مردمان مسلمان را نسبت به ایران قطع کرد، موسوی می گفت که من طرفدار خط امام هستم و همیشه روی نظام و امام تأکید می کرد، بنده می گویم که هیچکس نمی تواند روی امام و نظام تأکید کند ولی در عین حال کوچکترین عملی انجام دهد که نظام را هم به خطر بیندازد. چرا که امام فرموده اند حفظ نظام از اوجب واجبات است.
ابطحی اضافه کرد: اگر مقام معظم رهبری نبودند و یا اگر ایشان یک قدم به عقب می نشستند امروز هلال ناامنی ایران، افغانستان و پاکستان شکل می گرفت و در صورتی که این هلال تشکیل می شد دیگر هیچ جا و آثاری از انقلاب نمی ماند. از این رو ملت ایران باید از تیزهوشی مقام معظم رهبری و سربازان بانام و بی نام ایران که این کشور را از این مسئله نجات دادند تشکر کند.
وی با بیان اینکه معمولا ما نیمی از شجاعت را تعریف کرده ایم اظهار داشت: شجاعت بزرگتری هم وجود دارد که بنده از آن استفاده می کنم لذا اگر انسانی احساس کند که به دیدگاهی رسیده و این دیدگاه به نفع نظام است بیان آن شجاعانه تر است از بیان دیدگاه و نظر اپوزیسیون در مقابل حکومت و نظام.
دروغی به نام تقلب
عضو مجمع روحانیون مبارز در ادامه تأکید کرد: به همه دوستان می گویم و همه دوستانی که صدای ما را می شنوند بدانند که موضوع تقلب در ایران دروغ بود و در واقع تقلب موضوعی بود تا آشوب ها شکل بگیرد تا ایران همانند افغانستان و عراق بشود، تا جایی که کشور دچار آسیب و سختی بشود.
عطریانفر: اصل نظام مورد هجمه قرار گرفت
یکی از متهمان پرونده اغتشاشات اخیر در جلسه دادگاه اعلام کرد که در حوادث پس از انتخابات دو اصل مهم ولایت فقیه و نظام اسلامی بی رحمانه مورد هجمه برخی گروه ها و جریانات حزبی قرار گرفت.
«محمد عطریانفر» در بخشی از اظهارات خود گفت: از مقطعی که امام رحلت کرد روحیه تشخص گرایی ظهور یافت و برخی کسانی که این روحیه را داشتند فکر کردند صحنه انتخابات صحنه رویارویی مردم و رهبری است و طوری وانمود کردند که قانون، مردم و مردم سالاری مقابل ولایت فقیه است.
وی گفت: در پناه دوم خرداد اتفاقی که به نام نظام افتاد از این فضا، عامدانه یا سهوی، تلقی خطا کردیم.
وی خاطرنشان کرد: به همه کسانی که در جایگاه نخبگی قرار می گیرند باید بگویم که باید درون و برون ما یکی باشد و نفاق نداشته باشیم.
عطریانفر با اشاره به اینکه اعتراف را اعلام می کنم، اظهار داشت: کسانی که می خواهند موضوع مطلقه را از ولایت فقیه بگیرند و آن را در چارچوب خود تفسیر کنند در حقیقت می خواهند معنویت نظام را بگیرند لذا باید وجه مطلقیت را بپذیریم و به آن استحکام بدهیم.
وی با نقد صریح و جدی جبهه مشارکت گفت: ما که ادعا می کردیم نیاز به حجم بیشتری از همراهان داریم چرا فشار آوردیم کاندیداهای سازمانی معرفی کنیم، دلیل آن این است که غرور سازمانی وجود داشت.
وی افزود: بدلیل تقابل هایی که شکل گرفت ما دچار نوعی نفاق شدیم و دشمنان سوء استفاده کردند، اگر میدانی برای توسعه احزاب و انجمن ها می یابیم زمانی رویکردشان قابل قبول است که براساس مبنای نظام باشد.
عطریانفر در ادامه سخنان خود یادآور شد: با صدای بلند اعلام می کنم هر گروه رادیکال و هر جریانی تحت هر نام اعم از اصلاح طلب و غیره، کندرو و تندرو که رفتار و گفتار و سکوتشان در جریان تضعیف نظام بوده، پایان رفتار سیاسی خود را اعلام و عذرخواهی کند.
عضو حزب کارگزاران همچنین با طرح این سوالات که چرا برخی گفتنی ها را در گذشته نگفتیم و آیا رفتارهای ما خیانت بار و ضد امنیتی بوده است، افزود: باید اذعان کنیم که نظام آن قدر قدرت دارد که با تحرک چهار گروه سیاسی اتفاقی برایش نمی افتد.
وی گفت: یکی از بازجوها در جریان بازجویی به من گفت: شما شبیه پیستون های نظام هستید ولی گاهی اوقات ریپ می زنید.
عطریانفر افزود: به عنوان یک کارشناس انتخابات اعلام می کنم ما دچار خلط مبحث فارغ از بازی های سیاسی شدیم و باید یک بار دیگر گذشته خود را مرور کنیم زیرا نظام و رهبری دوست ندارند ما دفع شویم.
وی تاکید کرد: تلقی تقلب و تخلف از این انتخابات خارج است و هر جریانی که دچار مصیبت شده خارج از رویکرد دادگاه باید از رویکرد خود برگردند.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ